Vaiva Kelečienė
Vilniaus Turtas

Vaiva Kelečienė

Nekilnojamojo turto pirkimas ar pardavimas – išskirtinis įvykis ir dažnai didžiausias pirkinys žmogaus gyvenime. Tokioje situacijoje geriausia išeitis – turėti patikimą ir profesionalų nekilnojamojo turto rinkos žinovą. Nes, aš už tai, kad gydytojai gydytų, staliai darytų puikius baldus. Ne atvirkščiai.

KODĖL VERTA RINKTIS MANE ?

15 metų darbo patirtis pardavimų srityje leidžia man teikti profesionalias paslaugas ir tinkamai atstovauti savo klientus. Visada siekiu užsibrėžto tikslo, o jeigu tikslas sunkiai pasiekiamas aš randu įvairių sprendimo būdų, kaip geriau ir greičiau parduoti, nuomoti ar pirkti nekilnojamąjį turtą ir padarysiu viską, kad ši patirtis Jūsų gyvenime paliktų tik malonius prisiminimus. Gera dirbti šį darbą – vis atrandu naujų siekių ir visų svarbiausias mano siekis sukurti didžiulę VERTĘ klientui. Leiskite man tapti Jūsų asmenine Nekilnojamojo turto brokere.

Skelbimo patalpinimas – tai tik 5 % viso pardavimo proceso. Esu pilnai pasiruošusi supažindinti Jus su likusiais 95 %. Tikiu visu 100 %, kad BŪSTAS TURI TARNAUTI ŽMOGUI, o ne atvirkščiai.

Domina, kokios yra tarpininkavimo sąlygos? Kreipkitės. Susitiksime, išsiaiškinsiu Jūsų poreikius, įvertinsiu Jūsų nekilnojamąjį turtą, galėsime viską aptarti ir susitarti.

KLIENTAI MANE REKOMENDUOJA!!!

Agentūra: Vilniaus Turtas
https://www.vilniaus-turtas.lt/
Adresas: Ulonų g. 5, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.
Veiklos vietos:
  • Vilniaus m. sav.

Skelbimai (5)

thumb
thumb

Turi klausimų?
Rašyk brokeriui